BIOSLIMMING Full Body Treatment losse behandeling

Vorige Artikel 3 van 3
€ 145,00 (inclusief btw)

Losse behandeling Bio Slimming, 75 minuten

BIO SLIMMING

Bio Slimming is puur natuur en is opgebouwd uit onder andere essentiele olien. 

Bioslimming heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten: het is ideaal voor een klant die moeite heeft om af te vallen en vetten te verbranden, worstelt met een trage spijsvertering of opgeblazen gevoel, een niet optimaal werkend lymfe-systeem en last van cellulitis of striae .

Etherische oliën hebben een klein molecuul. Vanwege hun kleine omvang en snelheid en lipide-achtige eigenschappen, kunnen ze de tweede huidlaag binnen komen. De etherische oliën die worden gebruikt in onze formules hebben de onderstaande eigenschappen:

Reduceren van giftige- en andere afvalstoffen in het lichaam
Verbeteren van van de bloedcirculatie
Versnellen vet verbranding en verzachten de huid
Stimuleren van de lymfe
Ontgiften van de huid
Vochtafvoer

Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide bepaalde componenten: warm en koud! Op deze wijze wordt de behandeling nog intensiever. Dit betekent dat de ingrediënten de huid dieper doordringen, de huid doorbloeding verhoogt en de lymfedrainage wordt gestimuleerd. Bioslimming geeft de huid de souplesse en vitaliteit terug.

Binnen  no time een megazachte, af, getonifieerde en compactere huid. En zichtbare resultaten als verlies van vocht- en vetophopingen op de maagstreek, de onderbuik, op de billen en bovenbenen. Een steviger huid en een bevordering van de microcirculatie in het algemeen, wat bevordelijk is voor de aanmaak van collageen op de langere termijn. Afhankelijk van de situatie al na 1 tot na 6 behandelingen.

Bioslimming is een methode waarbij je met verschillende gels die boordevol plantaardige stoffen (cafeïne, etherische oliën, algen extracten en geschikte stoffen als warm als koud) zitten stevig wordt ingemasseerd en in afwisseling mag ontspannen en 'afzien'.

Wanneer je dit product koopt, nemen wij contact met je op en plannen we op korte termijn een afspraak voor je in.

© 2014 - 2022 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel