Marike Duineveld

Flow Yoga, Yin Yoga, Yoga Therapie, Basistrainingen

Eigenaresse

Hypnotherapeut, NLP Coach, Mindfulnesstrainer

Marike en yoga

Geraakt door Yoga, thuiskomen bij jezelf, innerlijke kracht, adem en prana, voelen stromen, open bloeien, krachtig en soepel lichaam, rust, heldere focus, blijdschap, herkenning, bezinning, verbinding.

Ik ben in aanraking gekomen met Ashtanga Yoga in een tijd dat mijn belastbaarheid heel laag was. Destijds kreeg Yoga Therapie binnen de Ashtanga vorm en raakte er tijdens de eerste les door geïntrigeerd. Ik was gewend om met mijn lichaam te werken door mijn dansachtergrond, maar dit was anders…

Mijn docent gaf aan dat het om het ervaren ging en dat de fysieke kracht vanzelf zou ontstaan door balans. Het advies was om niks te gaan lezen. En wat deed ik, die zelfde dag kocht ik het Ashtanga handboek! Na het te hebben ingezien, samen met de bijbehorende dvd, was mijn eerste ervaring overstemd. Dit ga ik nooit leren…maar ik wil het graag leren.

Ontmoedigd en zoekende begon ik aan de opvolgende sessies en groepslessen. En na verloop van tijd begon ik in mijn lichaam en volledige systeem te voelen en ging ik stabiliseren. De beheersing van de adem bracht mij direct lichtheid, openheid, energie, rust en focus. Mijn lichaam voelde krachtig en flexibel aan. Ik mocht leren en ervaren en voelde mij goed bij binnen de sfeer van yoga.

Gemotiveerd begon ik met de Yoga Therapie Opleiding, als aanvulling op mijn werk vanuit de coaching en therapie. Hier vond ik niet wat ik zocht op yoga gebied en ben toen gaan scholen op Easy Vinyasa “flow” gebied bij Tonnie Goes. Inmiddels twee zwangerschappen verder, geef ik les in deze vorm met een uitbreiding in de Yin Yoga van Jose de Groot en Yoga Therapie.

Bijscholingen op gebied van: Yin en Assisted Yin, Yin Yang, Core Flow, Kidsyoga en Zwangerschapsyoga.

Ik ben dankbaar voor alle “engeltjes” / “yoga lovers” die op mijn pad komen! Elke les ga ik met plezier en geniet ik van hoe jullie reageren en groeien en vooral,  je lekker voelen binnen de sfeer die ik creëer en de intentie waarmee ik mij lessen geef.

Jullie vragen, ontwikkeling en behoeften zijn mijn leidraad. Hier stem ik mijn ideeën en ontwikkelingen steeds weer op af, zodat we samen kunnen groeien en vooral genieten.

Ik hoop je in mijn lessen voldoende aandacht te mogen geven, persoonlijke begeleiding en oprechte interesse. Mijn enthousiasme en passie over te mogen brengen. Je te mogen inspireren en uitdagen, maar vooral ook in rust en focus te kunnen brengen door mijn aanwijzingen en mijn stem. Je lichaam te mogen begeleiden naar de meest ideale houding voor binnen jouw grenzen en je binnen die grenzen uit te dagen de verdieping aan te gaan. Met respect en vertrouwen, met zachtheid en kracht.

Laat je meenemen in de “flow” die yoga heet! Welkom allemaal.

 

┬ę 2014 - 2021 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel