Bio Slimming

 

WE LOVE BIOSLIMMIMG!

Vermindert zichtbaar cellulitis & centimeters (1-4 cm per gemeten punt)

Hydrateert en huid verstevigende werking

Stimuleert en versnelt gewichtsverlies

Verbetert bloedcirculatie en vetverbranding

Elimineert afvalstoffen

Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en stria

MARIKE AAN HET WERK :)Hoe werkt het:

Bioslimming is een lichaamsbehandeling die combineert detox, afslanken, anti aging met versterkende anti cellulite werking

Deze behandeling combineert hoog geconcentreerde van essentiële oliën, algen- en planten extracten, cafeïne met de beide thermale componenten; warmte en kou.

Bioslimming behandelt het hele lichaam, op een holistische manier (van binnen en buiten) De essentiële oliën hebben een heel fijne moleculaire structuur waardoor ze diep in de huid kunnen doordringen. (Dit in tegenstelling tot andere producten met een grotere molecuul).

Bioslimming versnelt het metabolisme, verhoogt de bloedcirculatie en leidt tot versnelde vetverbranding. Het mooie van deze natuurlijke ingrediënten van Bioslimming is dat ze elkaars werking behoorlijk versterken (biosynthese).

Essentiële oliën van cederhout, eucalyptus, rozemarijn en het extract van paardenkastanje zorgen voor de verhoogde bloedcirculatie. Deze hoofdingrediënten zijn van groots belang omdat cellulite zich ophoopt daar waar de bloedcirculatie verminderd is. Meestal voelen die gebieden koud aan. Uiteindelijk zorgt de drainage voor de afvoer van overtollig vocht en vetcellen.

Wat gebeurt er tijdens een Bioslimming behandeling in een salon?

De salonbehandeling kent twee stappen:

In de eerste fase worden twee gels en een crème aangebracht vanaf de knieholtes tot onder de borsten. Het lichaam wordt bedekt met een dun laagje folie. De komende 30-40 minuten ligt de klant lekker te ontspannen met een kopje thee en de actieve ingrediënten van Bioslimming gels doen ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en het voelt warm aan.

In de tweede fase wordt de folie verwijdert en de Ultra Slim Effect gel in gemasseerd. Deze gel voelt koud aan en zorgt voor verdere vetverbranding en drainage.
 

 

Hoe werkt Bioslimming?
Bioslimming combineert  op een unieke wijze een hoge concentratie algen extracten, pure essentiële oliën en cafeïne samen met  beide thermo componenten: zowel warm & koud. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze ingrediënten invloed hebben op cellulite en vetafbraak.

Hoeveel centimeters kan ik verliezen?
Het centimeter verlies verschilt van persoon tot persoon. Gemiddeld 1-4 cm per gemeten gebied. De resultaten zijn cumulatief dat wil zeggen dat na iedere behandeling meer centimeters verloren worden.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?
Bioslimming zorgt niet voor een snelle oppepper maar voor langdurige resultaten. Alleen als men meer eet dan nodig zal dit de resultaten beïnvloeden.

Zal ik gewicht verliezen met Bioslimming?
Ja, je kunt gewicht verliezen met behulp van Bioslimming. Dit komt door het feit dat Bioslimming anders werkt dan andere bodywraps. Bioslimming verhoogt de vetafbraak. De gemiddelde klant verliest 0,5 kg na de eerste behandeling en velen verliezen gemiddeld 3 kg na een kuur van 6 behandelingen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Dit is geheel afhankelijk van het gewicht dat u wilt verliezen. U kunt gaan voor een paar behandelingen of een kuur van 6 behandelingen verdeeld in 4 of 6 weken. Om optimale resultaten te behalen worden salon behandelingen in de combinatie met de Bioslimming Homecare producten aangeraden.

Zal ik van top tot teen worden ingepakt?
Nee, voor Bioslimming worden geen wikkels gebruikt. Het lichaam (zandloper gebied) wordt inmasseerd met gels en crèmes en vervolgens losjes bedekt met folie zodat de gels op hun plek blijven.  Als gewenst kunnen de armen en/of kuiten ook behandeld worden.

Hoe werkt Bioslimming vergeleken met andere toonaangevende bodywraps op de markt?
Bioslimming is een uniqe en innovatief product dat volledig anders werkt dan andere wraps. Bioslimming is een body contouring programma. Het is meer dan een gebruikelijke wrap. Door de aanwezigheid van een hoge concentratie van werkzame bestanddelen welke vele extra therapeutische eigenschappen bevatten heeft Bioslimming ook helende effecten, Klanten melden ook dat het hun eetlust, alsmede verbetering van het gewichtsverlies optreedt.

Verlies ik centimeters door vochtverlies?
Nee! Er zijn in vergelijking tot andere body wraps geen zouten aanwezig in Bioslimming producten. Tijdens en na de behandeling wordt u geadviseerd om veel water te drinken (het liefst meer dan 2l per dag)

Hoe kan ik de resultaten behouden/onderhouden?
Hoewel de Bioslimming behandeling goede resultaten geeft, kunt u de resultaten verbeteren door de Bioslimming Homekit aan uw behandeling toe te voegen. Deze is ontworpen om de resultaten van de salon behandeling te verbeteren, te versnellen en te onderhouden. Gebruik deze een paar keer per week of vaker indien gewenst.

Sorteer op
 • ACTIE BIOSLIMMING Full Body Wrap proefbehandeling van € 145,00 voor € 98,00
  ACTIE BIOSLIMMING Full Body Wrap proefbehandeling van € 145,00 voor € 98,00

  BIOSLIMMING Full Body Wrap proefbehandeling van € 145,00 voor € 98,00Bio Slimming is puur natuur en is opgebouwd uit onder andere essentiele olien.

  Bioslimming heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten: het is…

  € 98,00
 • BIOSLIMMING Kuur 6 behandelingen
  BIOSLIMMING Kuur 6 behandelingen

  Kuur van 6 behandelingen Bio Slimming
  BIO SLIMMING
  Bioslimming heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten: het is ideaal voor een klant die moeite heeft om af te vallen en vetten te verbranden, worstelt met een trage…

  € 588,00
 • BIOSLIMMING Full Body Treatment losse behandeling
  BIOSLIMMING Full Body Treatment losse behandeling

  Losse behandeling Bio Slimming, 75 minutenBIO SLIMMINGBio Slimming is puur natuur en is opgebouwd uit onder andere essentiele olien.

  Bioslimming heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten: het is ideaal voor een…

  € 145,00
Sorteer op
© 2014 - 2023 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel