Bio Slimming

Nu Bioslimming Bodywrap bij Yoga Lovers!

PUUR NATUUR

 De revolutionaire Bioslimming Bodywrap werkt op basis van een unieke combinatie van natuurlijke stoffen, is vrij van parabenen en bijzonder effectief.

Een unieke en ontgiftende behandeling die zeer sterk cellulitis verminderd en vet verbrand op buik, armen, middel, dijen en heupen.
Deze revolutionaire afslankende BIOSLIMMING behandeling is bekroond tot de beste afslankende bodywrap van 2015, 2016, 2017en 2018.

De effecten van Bioslimming op een rij:

Vermindert zichtbaar cellulitis & centimeters (1-4 cm per gemeten punt)

Hydraterende en huid verstevigende werking

Stimuleert en versnelt gewichtsverlies

Verbetert bloedcirculatie en vetverbranding

Elimineert afvalstoffen

Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en stria

De revolutionaire Bioslimming Bodywrap werkt op basis van een unieke combinatie van natuurlijke stoffen, is vrij van parabenen en bijzonder effectief.

Hoe werkt het?

Het is een korte behandeling (75 minuten) die je lijf in mum van tijd klaarstoomt voor de zomerperiode. Er worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt. Benen, buik, billen en bovenarmen  worden verrast met koude en warme pakkingen. 

Het samenwerken van kou en warmte stimuleren het onttrekken van vocht in de haarvaten en de absorptie van vetzuren. Dit zorgt ervoor dat de "sinaasappelhuid" verdwijnt.

De combinatie van planten‐ en algenextracten, een flinke dosis cafeïne en maar liefst zestig verschillende essentiële oliën zorgen voor een betere bloedcirculatie en vetverbranding.

Wat gebeurd er tijdens de behandeling?

Fase 1:
Detox Base (de eerste gel) wordt aangebracht op het lichaam. Daarna worden de benen met Active Slim Gel (gel nr. 2) en de buik en armen met Actief Slim Crème (nr. 3) behandeld. Deze fase sluiten we af door het lichaam te bedekken met folie.
Gedurende 30 tot 40 minuten blijft u ontspannen in de behandelkamer liggen. Voor de beste resultaten moet gewaarborgd worden dat u het niet koud heeft.
Fase 2:
De folie wordt verwijderd en vervolgens wordt de Ultra Slim Effect (gel nr.4) krachtig, met bindweefselmassage techniek, gemasseerd in alle gebieden.

Geweldige resultaten al na 1 behandeling! Je voelt je lichter, de huid is strakker en veel gladder.

Wil je het maximale resultaat behalen, dan raden wij  je aan 6 behandelingen binnen 4 weken te volgen. Je voelt je lichter, de huid is strakker en veel gladder.

Na de behandelingen en dan ?

Trio-Homecare Kit

Speciaal ontworpen om de Salon behandeling te bevorderen, het helpt bij het versnellen van het verlies van cellulitis, vet en centimeters. Indien gebruikt voor het volgen van Yoga lessen versnelt de afslankende werking. Het verbrandt calorieën gedurende 2 uur na toepassing en blijft door werken op cellulitis en vet. Het versnelt het afslankproces en het blijft doorwerken tot 12 uur na het aanbrengen. Hoe meer je wilt afslanken, hoe vaker je het product kunt gebruiken.

 


 

 

Sorteer op
 • Intro behandeling Bio Slimming
  Intro behandeling Bio Slimming

  Introbehandeling Bio Slimming, 75 minuten
  BIO SLIMMINGBio Slimming is puur natuur en is opgebouwd uit onder andere essentiele olien.

  Bioslimming heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten: het is ideaal voor een…

  € 98,00
 • ACTIE Kuur 3 behandelingen Bio Slimming met gratis 3 daagse detoxkuur van doTERRA
  ACTIE Kuur 3 behandelingen Bio Slimming met gratis 3 daagse detoxkuur van doTERRA

  LENTE AANBIEDING

  Detox tijd!

  Bio Slimming bodywrap in combinatie met 3 daagse detoxkuur met therapeutische oliën van dōTERRADe lente is het uitgelezen seizoen om je lichaam en je systeem te ontdoen van ballast. Laten we alles…

  € 294,00
 • ACTIE Kuur 6 keer behandelingen Bio Slimming met gratis 3 daagse detoxkuur van doTERRA
  ACTIE Kuur 6 keer behandelingen Bio Slimming met gratis 3 daagse detoxkuur van doTERRA

  Kuur van 6 behandelingen Bio SlimmingLENTE AANBIEDING

  Detox tijd!

  Bio Slimming bodywrap in combinatie met 3 daagse detoxkuur met therapeutische oliën van dōTERRADe lente is het uitgelezen seizoen om je lichaam en je systeem te…

  € 588,00
 • Losse behandeling Bio Slimming
  Losse behandeling Bio Slimming

  Losse behandeling Bio Slimming, 75 minutenBIO SLIMMINGBio Slimming is puur natuur en is opgebouwd uit onder andere essentiele olien.

  Bioslimming heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten: het is ideaal voor een…

  € 120,00
Sorteer op
© 2014 - 2021 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel