Karin Buitenhuis

Lomi Lomi, Hotstone, Ontgiftende behandelingen met Bio Slimming

Hallo ik ben Karin Buitenhuis, woon samen in Sittard en heb 2, inmiddels volwassen zoons.

Na de geboorte van mijn kinderen heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond en heb jarenlang een schoonheidssalon aan huis en in verschillende zorgcentra gehad. In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de commerciële binnendienst bij een groot bedrijf in Heerlen. Iets geheel anders inderdaad :)....

Ik heb altijd met zoveel plezier mijn eigen onderneming gerund en dat bleef altijd inspireren . Daarom heb besloten dat ik mijn passie4 life weer wil gaan oppakken. Ik heb een aantal trainingen gedaan waar ik mij echt goed bij voelde zoals Reiki 1 en 2, NLP Coach en Massageopleiding.

Dat het niet alleen een schoonheidssalon wilde runnen was mij al snel duidelijk . Mijn persoonlijke missie ligt in het verbinden van mensen en helpen om de verbinding in je zelf te vinden door het geven van een ontspanning massage.

Ik gebruik hierbij  Hotstones om een weldadig gevoel te stimuleren en met lange vloeiende bewegingen uit de Lomi Lomi massagegrepen geeft dat een heerlijke ontspanning.

Iemand anders blij maken en met een goed gevoel de buitenwereld in zien stappen , dat maakt mijn dag helemaal goed en daar kan ik dan ook enorm van genieten .

 

© 2014 - 2023 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel