Mindfulness

Mindfulness is doelbewust en alert gewaar zijn van de ervaring van moment tot moment, zonder oordeel.

Aandachttraining is voor iedereen geschikt die behoefte heeft aan ondersteuning bij het leren leven met stress, pijn, ziekte, moeheid en ander ongemak. Je kunt denken aan overspanning, burn out, (terugkerende) depressieve klachten en/of angsten, hoge bloeddruk, chronische pijn en ziekte, extreme vermoeidheid, regelmatige hoofdpijn. En aan hen die de kwaliteit van het leven willen vergroten. Het vormt een uitstekende ondersteuning bij coaching en therapie

Het doel is een mentaal, fysiek en emotioneel bewustwordingsproces op gang te brengen. Je krijgt inzicht in die mechanismen in je zelf die stress veroorzaken. Door de training leer je sneller de stresssignalen herkennen en er niet vanuit automatismen op te reageren. Je wordt minder geleefd en je kunt vanuit rust zelf richting geven aan je leven. Je ervaart dat aandachtbeoefening positief effect kan hebben.

Aandachttraining kan leiden tot een betere gezondheid, tot meer empathie, tot beter luisteren naar je intuïtie. Tot meer openheid en tot een beter concentratievermogen. Deze training verhoogt het gevoel van welbevinden en de zingeving. Ze verbetert je emotionele stabiliteit en maakt je flexibeler.

De training wordt door Yoga Lovers aanboden op individuele basis. Naast de persoonlijk begeleiding krijg je een uitgebreide werkmap en de bijbehorende audiobestanden.

 

© 2014 - 2023 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel