Thaise Yoga Massage

Thaise Yogamassage, dit is een combinatie van yoga gerelateerde rekkingen en strekkingen met acupressuur op energiebanen en -punten. Hierdoor worden je spieren en gewrichten soepel gemaakt en je zenuw- en energiebanen en -punten geactiveerd, met als uiteindelijk effect een herstel van je algemene energiebalans. De massage werkt zowel ontspannend als verkwikkend. 

Als Thaise yogamasseur breng ik je in allerlei yogagerelateerde houdingen en strekkingen; daarom wordt deze massagevorm ook wel ‘yoga for lazy people’ genoemd. Maar je hoeft er absoluut niet lenig of soepel voor te zijn of een beoefenaar van yoga. De massage wordt altijd aangepast aan de mogelijkheden en/of klachten de gemasseerde. De massage vindt plaats op een speciale mat op de vloer en de gemasseerde heeft makkelijk zittende kleding aan.  

Metta 
Verder masseer ik je vanuit ‘Metta’, de Boeddhistische uitgangshouding van liefdevolle aandacht en mededogen. Als masseur ben ik daardoor volledig afgestemd op wat er aanwezig is in jou en behandel dit zonder oordeel. Iedere massage is daardoor uniek.  

Chinese 5 elementen leer
Een ander uitgangspunt binnen mijn Thaise Yogamassage is de 5 elementen leer vanuit TCM, Traditonal Chinese Medicine. Deze vijf elementen zijn: vuur, aarde, metaal, water en hout. Ik herken een disbalans in een van je elementen en herstel dit evenwicht door de massage. 

- Thaise yogamassage kan preventief werken: voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft en zijn lichaam goed wilt verzorgen en af en toe heerlijk wilt ontspannen.  

- Maar Thaise Yogamassage kan ook therapeutisch worden ingezet.  Bij klachten, fysiek of mentaal, is deze massagevorm zeer geschikt. Heb je bijv. last van hoofdpijn, rugpijn, schouderpijn, of ervaar je stressklachten, dan is Thaise Yogamassage een zeer doeltreffend middel.  

De massages vinden altijd plaats op een dikke mat op de grond en met makkelijke, losse, kleding aan. Alleen een kruidenstempel massage vindt plaats op de blote huid. Een massage sessie duurt 60, 90 of 120 minuten. 

© 2014 - 2023 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel