Brigitte Piels-Ooms

Docent Power Flow & Pilates

Zo ervaren jullie mij als mens en docent
Dynamisch, open, toegankelijk, vakkundig, warm, krachtige uitstraling, enthousiast, hart voor haar vak, betrokken, energiek.

Dit maakt mijn manier van lesgeven uniek
Core training, dynamisch maar vanuit rust, grensverleggend, goede uitleg, motiverend en stimulerend, deskundig, fijne muziek, individuele aandacht, humor, brede variatie en afwisseling.

 

Al meer dan 30 jaar laat ik beroepsmatig met veel plezier mensen werken aan hun gezondheid d.m.v. beweging, waarbij ik het belangrijk vind dat dit op verantwoorde wijze gebeurt. De variëteit aan mensen en leeftijden spreekt me daarbij enorm aan.

Sinds meer dan 10 jaar verzorg ik Perfect Pilates lessen.

Flow, focus, romp versterking, houding correctie en ontspanning kenmerken deze  lessen. Het geeft mij erg veel voldoening om mensen te helpen om in het dagelijks leven letterlijk en figuurlijk hun fundament te versterken en beter in balans te zijn.

Rustig, geconcentreerd trainen past bij mijn visie die kwaliteit en plezier in bewegen voorop stelt. Oefeningen die recht doen aan de traditie, aangescherpt volgens de huidige wetenschappelijke inzichten.

De rustige vorm van bewegen was aanleiding om me ook te gaan verdiepen in Yoga. De opleidingen
Power-Yoga en Aerial Yoga die ik heb gevolgd waren dan ook een logisch en mooi vervolg. Nog meer rust, ademhaling en focus. Naast de Pilateslessen geef ik dan ook al een aantal jaar verschillende yoga lessen.

© 2014 - 2019 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel