Eva Fischer

 

Docent Vinyasa Flow

Zo ervaren jullie mij als mens en docent
Sociaal, rustig, "echte yogini", vol vertrouwen, gepassioneerd, open minded, verrassend, energiek, oprecht contact, aandacht gevend.

Dit maakt mijn manier van lesgeven uniek

Werkt naar een peakpose toe, persoonlijke aandacht, geeft advies en aanpassingen, werkt met intenties en visualisaties, expirimenterend, veel variatie, neemt je mee in een beleving, uitdagend.
 

12 jaar geleden kwam Eva in verbinding met Yoga. Yoga is sinds dien een belangrijk element in haar leven. Hatha Yoga is lang een basis geweest in haar eigen Yoga beoefening. In 2015 kwam ze in aanraking met Vinyasa Yoga. Tijdens de 300hr Vinyasa Yoga opleiding is de liefde om Yoga te delen met anderen gaan openbloeien. Eva heeft een achtergrond in dans en bij Vinyasa Yoga komt beweging en bewustzijn op een prachtige wijze samen. Op dit moment specialiseert ze zich in Prana Vinyasa. Een Yoga vorm ontwikkeld door Shiva Rea waarin bewegen met de flow van het leven, je eigen levens stroom omarmen en verbinding creëren met je doel van het leven, centraal staat.

Met energie, enthousiasme, dynamiek, zachtheid, diepgang en ontzettend veel plezier integreert Eva haar passie voor bewegen in bewustzijn op een prachtige wijze. Ze integreert flow in groepen binnen een zachte en dynamische vorm waarin ze ieder uitnodigt om ruimte te creëren in lichaam en geest en jezelf te openen naar je eigen kern en de essentie van je leven.

Leven in de stroom van het leven betekend bewegen met de stroom van het leven.

Beweging creëert ruimte, ruimte om jezelf te ontmoeten in het moment en jezelf stapsgewijs te openen van binnen naar buiten - Eva

Yoga leeft in ons allemaal. Vanuit mijn hart deel ik Yoga met passie en liefde met anderen.

 

© 2014 - 2023 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel