Specialisaties

Soms gaat het duidelijk om één van deze afzonderlijke gebieden, maar meestal bestaat er een overlap. Tijdens de intake zal bepaald worden waar het zwaartepunt ligt en welk soort begeleiding het best aansluit bij de hulpvraag en wensen vande cliënt.

 

Hypnotherapie

Gericht op dieperliggende problematiek, voornamelijk procesgericht op inzicht en transformatie. Er wordt gebruik gemaakt van lichte tot middelmatige trance. De therapeut richt zich rechtstreeks tot het onderbewuste van de cliënt, om op deze manier klachten van emotionele, mentale of fysiek aard op te lossen.

NLP

NLP Neuro Linguïstisch Programmeren 
NLP is een verzameling van krachtige technieken,die de kwaliteit van communicatie aanzienlijk verbetert, maar ook zorgt voor meer keuzemogelijkheden.

EMDR

EMDR is een krachtige therapeutische methode waarmee snel en diepgaand beladen herinneringen en trauma’s verwerkt kunnen worden. EMDR werkt tevens zeer effectief bij beperkende overtuigingen, angststoornissen en verslavingen.

Hartcoherentietraining

Het trainen van hartcoherentie helpt je om fysiek, emotioneel en mentaal meer in evenwicht te komen. Het vergroot je lichaamsbewustzijn en versterkt de verbinding met je hart.

Psychosociale Gesprekstherapie

Psychosociale gesprekstherapie helpt de cliënt meer vat te krijgen op zijn of haar leven. Dit gebeurt door te praten, inzicht te geven, alternatieven aan te boren, ondersteuning te bieden en aandacht te hebben voor de cliënt en zijn belevingswereld.

RET

RET gaat uit van de veronderstelling dat denken het gevoel controleert. Het doel van RET is te leren de verkeerde gedachte in te zien en te corrigeren.

© 2014 - 2021 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel