Tarieven coaching & therapie

Prijzen

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten niet meer geheel of gedeeltelijk op basis van hypnotherapie, hetgeen valt onder alternatieve behandelvormen, bij een aanvullend verzekeringspakket. Informeer in ieder geval bij uw zorgverzekeraar naar uw persoonlijke mogelijkheden, of kijk op de site van de beroepsvereniging BATC ( www.batc.nl )

De prijs per consult:

60 minuten € 80,00

Voor prive Mindfulnesstrainingen is de prijs op aanvraag, waarbij er rekening wordt gehouden met de specifieke wensen van jou als klant.

In het geval van bedrijfs, UWV of gemeentetrajecten worden de volledige kosten gedekt door de opdrachtgever.

BATC

EIGENWIJS is aangesloten bij de BATC, Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument. Hiermee verplicht zij zich te werken volgens de ethische gedragscode van de beroepsvereniging.

Indien er klachten zijn over de behandeling waar wij samen in geen geval samen uit komen, kunt u zich richten tot de klacht en tuchtcommissie van de BATC, middels een openbare klachtenregeling. Uiteraard doe ik mijn best om u zo goed mogelijk te begeleiden en werk ik op basis van openheid en vertrouwen, zodat er in geval van onvrede, altijd samen kan worden gezocht naar een passende oplossing voor beide partijen.

Registratienummer BATC BR-02714

AGB Praktijkcode 90.014407

AGB Zorgverlenerscode 90.035526

 

© 2014 - 2019 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel