Kim Nuij

Docent Yin Yoga, Soundhealing & Therapeut

Mijn naam is Kim Nuij.  Ik ben met veel plezier werkzaam bij Yoga Lovers als Yin Yoga docent.

Iets over mij;
Ik heb na jaren in de reguliere geneeskunde te hebben gewerkt de overstap gemaakt naar de alternatieve geneeskunde en ben gaan werken als Energetisch Therapeut, Acupressuur Therapeut, Massage Therapeut en Voetzonereflex Therapeut.

Mijn uitgangspunt is dat de geest, ons lichaam en onze ziel een onlosmakelijke eenheid vormen. Hierbij hoort de overtuiging dat de mens ook niet los gezien kan worden van de mensen waarmee hij een gemeenschap vormt en de wereld waarin hij leeft. Holistisch betekent ‘het totaal’, de totale mens.
Bij een holistische benadering wordt rekening gehouden met alle aspecten en omstandigheden en dat wat genetisch is meegekregen, dat wat je hebt meegemaakt. Alles wat invloed heeft op je lichaam - je denken, je gevoelens, je emoties en je gedrag - maakt dat je doet wat je doet en dat je bent wie je bent (en mag zijn). En dat is belangrijk. Ieder mens is uniek. We zijn allemaal gelijk(waardig) maar tegelijk ook allemaal anders.

Omdat we in ons bindweefsel veel emoties en gedachten opslaan en deze na langere tijd ziekmakend kunnen zijn probeer ik door middel van Yin Yoga het bindweefsel op te rekken zodat er weer ruimte komt om alle oude belemmerende gedachtes, gevoelens en emoties los te kunnen laten. Daarnaast werkt Yin Yoga ook op de gewrichten en de meridianen (KI). Tijdens de Yin Yoga les zal ik ook Healings geven als Reiki Master om jou te ondersteunen in het loslaten in dit proces.

Eens  in de zoveel tijd zal er een Yin Yoga XL les door mij worden gegeven met een Soundhealing. Dit om de blokkades die door de Yin Yoga houdingen worden aangeraakt nog meer de gelegenheid te geven om los te laten in de diepe helende en ontspannende werking van de Klankschalen en de Kristallen Klankschalen waar ik mee werk.

De combinatie van het lesgeven als Yin Yoga Teacher en daarnaast het werk als Therapeut, Reiki Master en Soundhealer, geeft mij de juiste voldoening in dit leven om anderen te helpen en verder te begeleiden op hun levensweg. Ben je benieuwd wat de combinatie van Yin Yoga, Reiki en Klank allemaal voor jou kan betekenen? Wil je komen ervaren? Elke maandagavond geef ik bij Yoga Lovers een Yin Yoga les.

Je bent van harte welkom!

Kim Nuij, 'a real Yoga Lover'

© 2014 - 2019 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel