Deep Slow Vinyasa Flow

In deze Deep Slow Vinyasa flow verdiepen en verlengen we de ademhaling en bewegen we langzaam. Het tempo is lager waardoor je goed kunt werken aan de transities van de ene houding naar de ander. We passen krama’s, verschillende levels in de yogahoudingen toe, om de houdingen in verschillende levels op te bouwen. We besteden veel aandacht aan het synchroniseren van de ademhaling en beweging en aan het uitlijnen van de yogahoudingen. Door aandachtig en langzaam te bewegen creëren we de mogelijkheid om dieper in de houdingen te duiken en het energetisch effect van de houdingen optimaal te ervaren.

We verbinden lichaam, geest en ademhaling om de ware essentie van Yoga te ervaren, zijn in het moment en te bewegen met de elementen die we in onszelf tegen komen.

Deze les is geschikt voor Yoga beoefenaars die geïnteresseerd zijn in meer diepgang, bewustwording en ontwikkeling van de ademhaling, opbouw van lichaamskracht vanuit binnenin en diepgang in asanatechniek. Ook voor beginners die bewust kiezen voor Vinyasa Yoga of dynamische Yoga is deze les zeer geschikt.

© 2014 - 2019 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel