Mirte van den Heuvel

Docent Aerial Yoga, Ashtanga en Easy Flow

Zo ervaren jullie mij als mens en docent

Speels, enthousiast, open, krachtig, open minded, liefde voor yoga en jou als mens

Dit maakt mijn manier van lesgeven uniek
Samen op zoek naar wat jij nodig hebt. Je staat voor jezelf op de mat. Jij neemt tijd om te komen, te groeien, te leren, angsten te overwinnen, rustiger te worden, maar vooral jezelf beter te leren kennen.

Yoga…en toen ging er een wereld voor me open….

Bijna 10 jaar geleden, ben ik begonnen met yoga. Mijn toenmalige yogadocent nam me stapje voor stapje mee het yogapad op. Het mooie was dat er altijd “de yoga” was, ondanks dat het leven niet zonder slag of stoot verliep. Door deze stabiele factor kon ik heel veel van deze situaties leren en groeien als persoon zelf.

Na mijn 200 uur Ashtanga yoga teacher training heb ik me nog gespecialiseerd in Aerial yoga.

In deze intensieve periode heb vooral mijn aandacht gericht op persoonlijke groei. En het mooie was, dat ik ontdekte dat yoga zoveel meer is dan op je mat staan. Yoga is vooral hetgeen dat naast je mat gebeurt. Nu weet ik dat yoga voor iedereen een hele mooie manier is om te groeien, je een mooier mens te maken, maar vooral ook om liefdevoller in het leven te staan. Liefdevol naar jezelf, maar ook naar alles en iedereen om je heen.

We chanten niet voor niets na een intensieve yogales: Lokaha samastah sukhino bhavanatu. Dat staat voor “mogen alle wezens gelukkig en vrij zijn”. En dat gun ik jou ook. Het zou toch mooi zijn als we dit samen mogen doen. En dit pad start op de mat… Ik zie je graag…  

© 2014 - 2020 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel