De behandelaar

Mijn naam is Willy Steinmetz en ik ben een enthousiaste gedreven vrouw met een passie voor gezonde voeding.

Ik sta voor bewust kiezen voor bepaalde voeding en hier ook bewust van genieten. Het gaat om de balans in je leven, ook met betrekking tot wat je eet. Je hoeft niet altijd gezond  te eten maar de basis is; kies 80% voor gezonde voeding en 20% voor minder gezonde voeding.

Door een aantal life-changing events, ben ik actief op zoek gegaan naar hulp met als centrale vraag: “Hoe kan ik beter voor mezelf zorgen, zowel op geestelijk als lichamelijk vlak?”.

Op advies van een voedingsconsulente ben ik vanaf 2012 anders gaan eten en dit heeft tot op de dag van vandaag een groot positief effect op mijn lichaam en geest. Ik heb geen pijn meer in mijn spieren als ik wakker word, geen opgezette buik en buikpijn meer en ik voel mij weer energiek.

Vervolgens ben ik naast mijn baan in loondienst weer gaan studeren. In 2015 heb ik de opleiding Persoonlijkheidscoach aan de Europese Academie voor natuurlijke gezondheidzorg afgerond en in 2018 de opleiding Gezondheids- en gewichtsconsulent.

Mijn bedrijf Eat your Greens is ontstaan vanuit de vraag: “Waar word ik happy van en hoe zorg ik ervoor dat ik mij energiek voel en blijf voelen?”. Mijn leven was een continue zoektocht naar balans en mijn passie. Deze twee hebben elkaar gevonden in “Eat your Greens”.

Door mijn levenservaring, persoonlijkheid en studies kan ik van toegevoegde waarde zijn voor jou!

© 2014 - 2019 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel