Algemene voorwaarden training & workshop

ALGEMENE VOORWAARDEN TRAINING EN WORKSHOP
1.    Deelname aan de training of workshop betekent akkoord gaan met onderstaande algemene voorwaarden. Door het plaatsen van de order, verbindt je je onlosmakelijk met de algemene voorwaarden.
2.    Definitieve plaatsing voor de training of workshop geschiedt na betaling en in het geval van Mindfulness/Heartfulnesstrainingen, mede na het invullen van het deelnameformulier.
3.    De betaling dient voor start van de training of workshop voldaan te worden. Bij niet tijdige betaling kan toegang tot/aanmelding voor de training of workshop teniet worden gedaan. 
4.    Na inschrijving is annulering en restitutie van het cursusgeld niet meer mogelijk. 
5.    De docent kan personen die wensen deel te nemen aan de training of workshop te allen tijde en zonder opgaaf van reden uitsluiten van deelname aan de training of workshop. 
6.    Bij ziekte of bijzondere persoonlijke omstandigheden vanuit de cursist kan er in onderling overleg bepaald worden dat de training of workshop op een ander moment ingehaald kan worden. Één enkele gemiste les kan niet in een andere groep ingehaald worden. Afmelden van een les dient echter tijdig voor de les gedaan te worden. Restitutie van (een deel van) het cursusgeld voor een gemiste les is niet mogelijk.
7.    Bij ziekte of bijzondere persoonlijke omstandigheden vanuit de docent, kan een training/les of workshop voor aanvang geannuleerd of verzet worden. Het betaalde cursusgeld wordt in dit geval niet gerestitueerd.
8.    Deelname aan de training of workshop geschiedt geheel op eigen risico.
9.    De training of workshop is geen vervanging voor medisch noodzakelijke (psychische) behandeling/therapie, maar kan eventueel gezien worden als aanvulling hierop. 
10.    Meldt lichamelijke en/of psychische klachten a.u.b. vooraf aan de docent. Mogelijk kan de docent het programma hierop aanpassen op persoonsgerichte oefeningen geven. 
11.    Indien u twijfelt of u kunt deelnemen aan de training of workshop, raadpleeg dan eerst uw arts of
therapeut.
12.    De docent kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor mogelijk lichamelijk letsel of psychische klachten van de cursist, noch voor verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen.
13.    Voor klachten/geschillen/opmerkingen kunt u altijd terecht bij de docent, mits deze adequaat, vertrouwelijk en zo spoedig mogelijk gemeld worden zodat er een oplossing getroffen kan worden. 

 

© 2014 - 2022 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel