Programma

Vrijdag – Arriveren en check in om 18:00 uur.

Het retreat programma start om 18:30 uur met een heerlijk vegetarisch diner en de kennismaking. Om 20:30 uur duiken we in een zachte opening practice met yoga en meditatie. Rond 22:00 uur is het einde van het avond programma en heb je vrije tijd.

Zaterdag – in de vroege ochtend starten we de dag met een pranayama ademhalingssessie, die afhankelijk van het weer buiten plaatsvindt. Gevolgd door een diepe, rustige vinyasa flow in de yogashala. Tussen de pranayama en yoga practice in serveren wij een kleine snack.

Om 11:30 uur is het brunch tijd! Jullie ontvangen een verse, gezonde vegetarische maaltijd.

Na de brunch is er vrije tijd. We kunnen samen een wandeling maken door het prachtige heuvelland of kies voor jezelf hoe je de middag invult.

Om 16:00 uur verstillen en verzachten we in een diepe yin yoga practice. We sluiten de dag af met een uitgebreid diner.

 

Zondag – we starten de zondag ochtend met een pranayama ademhalingssessie gevolgd door een zachte vinyasa flow. Tussen de pranayama en yoga practice in serveren wij een kleine snack.

Om 11:30 uur staat er een uitgebreide brunch voor jullie klaar. Na de brunch is er vrije tijd waarin je zelf kunt kiezen hoe je de middag invult.

In de middag rond 15:00 uur sluiten we het weekend samen af in een yin yoga sessie gevolgd door een klank meditatie. Om 17:00 ronden we het programma af en nemen we afscheid.

 

Massages – het is mogelijk om massages te boeken op zaterdag en zondag tussen 12:30 – 16:00 en 20:00 – 22:00.

© 2014 - 2019 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel