De trainers

Marike Duineveld

Docent Yin Yoga, Flow Yoga, Yin Yang, Aerial Yoga Yin & Restore, Perfect Pilates
Therapeut, Coach, Mindfulnesstrainer, Mediator

Zo ervaren jullie mij als mens en docent
Gevoelig, empatisch, altijd positief, open, belangstellend, kundig, lief en zacht, rustig, warm, kent alle deelnemers, laat mensen in hun waarde, forceert niks, positieve vibe, begripvol, ontspannen, alert bij problematiek, zorg biedend, passievol, ondernemend, authentiek, charismatisch.

Dit maakt mijn manier van lesgeven uniek
Geeft les op gevoel, geeft veiligheid, prettige en rustige stem, blessure preventie en opties, zorgt voor goede sfeer en uitstraling, ongedwongen, meditatief, rust, observerend, zachtheid en persoonlijke aandacht, mooie muziek, veelzijdig, flexibel en open voor wensen, weldaad voor lichaam en geest, doeltreffend.

Marike integreert al haar kennis vanuit de verschillende vakgebieden. Dit vormt samen een diepgaand geheel, zodat de ander wordt gezien, gehoord en gevoeld. Vanuit dit waarnemen geeft ze haar lessen vorm en ervaar je stilte en ruimte om naar binnen te keren.

Daarbinnen wordt je uitgenodigd om te luisteren naar je lichaam, bewust te worden van je gevoel en blokkades, waardoor er transformatie kan ontstaan.

Dit kan zijn in een dynamisch of statisch geheel, Yin of Yang en de combinatie ervan.

 

Eva Fischer

Docent Vinyasa Flow

Zo ervaren jullie mij als mens en docent
Sociaal, rustig, "echte yogini", vol vertrouwen, gepassioneerd, open minded, verrassend, energiek, oprecht contact, aandacht gevend.

Dit maakt mijn manier van lesgeven uniek

Werkt naar een peakpose toe, persoonlijke aandacht, geeft advies en aanpassingen, werkt met intenties en visualisaties, expirimenterend, veel variatie, neemt je mee in een beleving, uitdagend.

12 jaar geleden kwam Eva in verbinding met Yoga. Yoga is sinds dien een belangrijk element in haar leven. Hatha Yoga is lang een basis geweest in haar eigen Yoga beoefening. In 2015 kwam ze in aanraking met Vinyasa Yoga. Tijdens de 300hr Vinyasa Yoga opleiding is de liefde om Yoga te delen met anderen gaan openbloeien. Eva heeft een achtergrond in dans en bij Vinyasa Yoga komt beweging en bewustzijn op een prachtige wijze samen. Op dit moment specialiseert ze zich in Prana Vinyasa. Een Yoga vorm ontwikkeld door Shiva Rea waarin bewegen met de flow van het leven, je eigen levens stroom omarmen en verbinding creëren met je doel van het leven, centraal staat.

Met energie, enthousiasme, dynamiek, zachtheid, diepgang en ontzettend veel plezier integreert Eva haar passie voor bewegen in bewustzijn op een prachtige wijze. Ze integreert flow in groepen binnen een zachte en dynamische vorm waarin ze ieder uitnodigt om ruimte te creëren in lichaam en geest en jezelf te openen naar je eigen kern en de essentie van je leven.

Leven in de stroom van het leven betekend bewegen met de stroom van het leven.

Beweging creëert ruimte, ruimte om jezelf te ontmoeten in het moment en jezelf stapsgewijs te openen van binnen naar buiten - Eva

Yoga leeft in ons allemaal. Vanuit mijn hart deel ik Yoga met passie en liefde met anderen.

 

© 2014 - 2019 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel