Flow & Core

In deze Flow & Core bewegen we met aandacht en kracht vanuit het centrum van het lichaam. Op een dynamische wijze, van de ene houding naar de ander, beoefenen we asanas die een sterk en stabiel centrum bouwen. Hierbij activeren we kernspieren zoals bekkenbodem, buik en rugspieren. Je ervaart hoe je de asanas vanuit de juiste uitlijning opbouwt met je innerlijke, centrale kracht en hoe je uithoudingsvermogen cultiveert in lichaam en geest.

We betrekken de ademhaling als de basis om mee te werken naar het cultiveren van innerlijke kracht. Dit helpt je meer stabiliteit op te bouwen waardoor je lichaam en geest beter met elkaar kunt verbinden.

Er is ruimte om jezelf uit te dagen, je grenzen op te zoeken waarbij respect voor jezelf en je lichaam altijd het uitgangspunt is.

We verbinden lichaam, geest en ademhaling om de ware essentie van Yoga te ervaren, zijn in het moment en te bewegen met de elementen die we in onszelf tegen komen.

Deze les is geschikt voor iedere Yoga beoefenaar die ervaring heeft binnen dynamische Yoga vormen, houdt van fysieke en mentale uitdaging en kracht in lichaam en geest wil opbouwen.

© 2014 - 2019 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel