Rianne Griens

VINYASA FLOW
Dit maakt mijn manier van lesgeven uniek: toegankelijk, vriendelijke en zachte stem, bewegingen op ritme, energiek en het komen in de “flow”. Mijn lessen vormen een dynamisch geheel, waardoor de energie (weer) stroomt; op de mat en ook daarbuiten.

Zo’n 8 jaar geleden kwam ik in aanraking met yoga. Al heel mijn leven ben ik intensief bezig met mijn lichaam; sinds mijn 5e heb ik veel geturnd. Toen ik stopte met turnen ging ik op zoek naar een nieuwe manier van beweging en kwam terecht bij yoga. Ik kwam in aanraking met verschillende vormen van dynamische yoga en vond een mooie balans in het opbouwen van flexibiliteit en kracht. Ook merkte ik al snel dat het mij zoveel meer bracht dan alleen het fysieke. Door de yoga practise begon ik echt te luisteren naar mijn lichaam en van binnen uit te voelen. Tegenwoordig brengt yoga mij veel rust, kracht en concentratie. Dat gun ik jou ook!

Tijdens mijn Vinyasa yoga docenten opleiding in Azië leerde ik yoga nog meer kennen als een meditatie in beweging: bewust bewegen op het ritme van je ademhaling, 1 beweging per ademhaling. Zodoende keer je al bewegende naar binnen en is het echt terugkomen bij jezelf!

Hopelijk mag ik je snel verwelkomen in mijn les!

© 2014 - 2020 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel