Healy

De Healy is een medisch hulpmiddel en draagbaar.
Het is nieuw en uniek.
De Healy biedt u een wereld aan toepassingen.
 

De Healy is een gecertificeerde wearable die individuele frequenties gebruikt om je lichaam en geest in balans te brengen en stress te verlichten.
 

Voel je helemaal gezond
met Healy

Is het niet geweldig om je sterk, actief en gezond te voelen? Een gezond lichaam en geest betekent immers kwaliteit van leven.

Daarom biedt de Healy u toepassingen om u te helpen fit te blijven, bio-energetisch te regenereren en pijn te verminderen. Het is ontworpen om u overdag te ondersteunen in stressvolle situaties, u te helpen gemakkelijker te herstellen en 's avonds rust te vinden.

De Healy is bedoeld om je vitaliteit te vergroten om de stroom van je energiereserves te verbeteren en je energiereservoirs te activeren.

De Healy-edities

Hoewel The Healy klein, licht en goedkoop is, heeft het veel te bieden: het kan je snelle bio-energetische ondersteuning geven om je geest en lichaam in balans te brengen en je levenskwaliteit te verbeteren, en het kan je ook een analyse geven van je energetische toestand en je helpen manieren te vinden om het te verbeteren.

De Healy is een ingenieuze uitvinding die u ondersteuning biedt voor uw holistische gezondheid, uw lichaam, uw welzijn, uw gezin en toch is het gemakkelijk te gebruiken. Om u een overzicht te geven van wat Healy voor u kan doen, en om ervoor te zorgen dat u alleen koopt wat u echt nodig heeft, hebben we de Healy programmapagina's en modules in de vorm van verschillende edities samengesteld, zodat u de beste kunt kiezen voor jou.

Een Healy-editie bestaat uit de Healy zelf en een groep programma's voor een specifiek toepassingsgebied. Natuurlijk kunt u op elk moment andere programmagroepen aan uw Healy toevoegen als u later meer functionaliteit nodig heeft!

Voor meer informatie en de Healy Shop, klik op de foto

© 2014 - 2020 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel