Spring Offer Bio Slimming plus detox

Detox tijd!

Bio Slimming bodywrap in combinatie met 3 daagse detoxkuur met therapeutische oliën van dōTERRA

De lente is het uitgelezen seizoen om je lichaam en je systeem te ontdoen van ballast. Laten we alles in beweging brengen, zodat je nieuwe energie kunt aanboren.

Voel je licht en herboren, je huid zacht en gehydrateerd!

Boek een Bio Slimming kuur van 3 of 6 behandelingen en ontvang de 3 daagse detoxkuur met therapeutische olie van doTERRA er gratis bij!
 

ACTIE

Bioslimming introbehandeling € 98, -

Bioslimming kuur (van 3) € 294, - ontvang 3 daagse detoxkuur plus therapeutische olie van doTERRA en persoonlijke begeleiding

Bioslimming kuur (van 6) € 588, - ontvang 3 daagse detoxkuur plus therapeutische olie van doTERRA en persoonlijke begeleiding. Wanneer je de kuur van 6 behandelingen, wrappen wij gratis armen of kuiten mee.

Bioslimming losse behandelingen 120,00

Bioslimming extra armen of kuiten 22,50

BIO SLIMMING

Bio Slimming is puur natuur en is opgebouwd uit onder andere essentiële oliën. Daarom vormt het zo'n mooie combinatie met de producten van doTERRA.

Bioslimming heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten: het is ideaal voor een klant die moeite heeft om af te vallen en vetten te verbranden, worstelt met een trage spijsvertering of opgeblazen gevoel, een niet optimaal werkend lymfe-systeem en last van cellulitis of striae .

Etherische oliën hebben een klein molecuul. Vanwege hun kleine omvang en snelheid en lipide-achtige eigenschappen, kunnen ze de tweede huidlaag binnen komen. De etherische oliën die worden gebruikt in onze formules hebben de onderstaande eigenschappen:

Reduceren van giftige- en andere afvalstoffen in het lichaam
Verbeteren van van de bloedcirculatie
Versnellen vet verbranding en verzachten de huid
Stimuleren van de lymfe
Ontgiften van de huid
Vochtafvoer

Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide componenten: warm en koud! Op deze wijze wordt de behandeling nog intensiever. Dit betekent dat de ingrediënten de huid dieper doordringen, de huiddoorbloeding verhoogt en de lymfedrainage wordt gestimuleerd. Bioslimming geeft de huid de souplesse en vitaliteit terug.

Binnen  no time een megazachte, getonifieerde en compactere huid. En zichtbare resultaten als verlies van vocht- en vetophopingen op de maagstreek, de onderbuik, op de billen en bovenbenen. Een steviger huid en een bevordering van de microcirculatie in het algemeen, wat bevorderlijk is voor de aanmaak van collageen op de langere termijn. Afhankelijk van de situatie al na 1 tot na 6 behandelingen.

Bio Slimming is een methode waarbij je met verschillende gels die boordevol plantaardige stoffen (cafeïne, etherische oliën, algen extracten en geschikte stoffen als warm als koud) zitten stevig wordt in gemasseerd en in afwisseling mag ontspannen en 'afzien'.

De behandeling duurt in totaal 75 minuten.

 

3 daagse DETOXKUUR met olien van doTERRA

Om het proces van detoxen en afslanken met Bio Slimming te ondersteunen, hebben wij een 3-daagse detox en een aantal laagdrempelige vervolgrichtlijnen opgesteld.

Ons lichaam heeft het vermogen om zich te ontdoen van gifstoffen via de reinigende organen. Wanneer het lichaam langdurig blootgesteld wordt aan gifstoffen (door luchtvervuiling, kraanwater, deodorant, was- en schoonmaakmiddelen, pesticiden, gebruik van plastic en blik ed.) dan worden deze opgeslagen in o.a. de vetcellen.
Daar zit mogelijk een bron oorzaak van het jojo effect. Het lichaam dumpt als je gaat afvallen namelijk alle opgeslagen gifstoffen met het vrijgekomen vet mee het lichaam in. Wanneer dit niet kan worden uitgespoeld, wordt het opnieuw opgeslagen op een veilige plek, namelijk de vetcellen. Deze trekken op hun beurt ook weer vetten aan om de gif belasting te neutraliseren. Het kan zijn dat afvallen dus wel lukt maar het gewicht eraf houden niet. Juist om die reden hebben wij een slimmere aanpak om het hierin te helpen. Deze 3-daagse detox is een kickstart om in een korte tijd het lichaam te ontdoen van gifstoffen. Daarna kun je het lichaam ondersteunen door de vervolgrichtlijnen op te volgen en elk kwartaal deze detox te herhalen.

Je ontvangt van ons de essentiële olie die je nodig hebt tijdens de 3 daagse kuur, de boodschappenlijst en de recepten. Ook volgen er tips richting de nazorg.

Tijdens de 3 daagse detoxkuur staan kun je rekenen op onze steun!

Heb je interesse in de aanbieding of wil je een afspraak plannen voor een introbehandeling met Bio Slimming?

Boek dan via de buttons je behandeling of set behandelingen :)
Wij nemen direct contact met je op om je afspraken in te plannen.

Liefs Marike en team Yoga Lovers
 

© 2014 - 2021 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel