Susan Lejeune

Hoe ervaren de deelnemers mij als mens en docent?
Rustig, sociaal, geduldig, zorgzaam, geïnteresseerd

Dit maakt mijn manier van lesgeven uniek?
De woorden “er valt niks te kunnen en te lukken”, “ieder lichaam is anders”, “maak gebruik van zoveel mogelijk props zodat je spieren kunnen ontspannen” gebruik ik vaak.

Ik vind het belangrijk om veiligheid en rust te bieden in mijn les.

Toen yoga enkele jaren geleden in mijn leven kwam had ik nooit gedacht dat het beoefenen ervan mij zoveel zou schenken voor lichaam en geest. Ik merkte dat ik veel minder last had van mijn rugklachten en dat ik steeds beter leerde om eerst te voelen in plaats van denken, meer in verbinding kwam met mezelf.

Omdat ik meer wilde weten over yoga en ook behoefte had aan een stuk persoonlijke ontwikkeling besloot ik om een Yin yoga teachertraining te gaan volgen.

In eerste instantie was het niet mijn doel om yogadocent te worden maar tijdens de opleiding voelde ik steeds meer dat het ambacht van yogadocent iets voor mij was.

Als ik yogales geef dan krijg ik een blij gevoel en ben ik heel dankbaar dat ik mijn deelnemers mag laten ervaren wat yoga kan doen voor lichaam en geest. Zeker in deze tijd is het extra belangrijk om je rust te nemen en te voelen wat er van binnen bij je leeft.

Graag neem ik je mee in de wereld van Yin yoga en Restorative yoga zodat je in verbinding komt met jezelf en de wereld om je heen. Mijn yogapad is nog pril en in de toekomst wil ik mij verder hierin ontwikkelen door mooie bijscholingen en trainingen te volgen.  

Wees welkom in mijn les.

 

Namasté

© 2014 - 2023 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel