Danielle Duineveld

Docent Flow Yoga en Pilates

Mijn naam is Daan, sommigen zullen me nog kennen van de tijd dat ik de lessen verzorgde bij Yoga Lovers op woensdag ochtend en avond.

Het begon met een appje van mn zusje dat er een uur vrij kwam op woensdagavond en of ik zin had om dat te gaan invullen…

Jaaaaa, heel graag! In mijn drukke en volle leven is yoga naar de achtergrond geraakt en ik miste het meer en meer..

Verbinding maken  met je lichaam, je adem en het naar binnen keren in jezelf … de fijne rust in je hele systeem en daardoor de bewustwording die je als kadootje krijgt na afloop, is wat ik nergens anders kan vinden.

Van rennen naar thuiskomen in jezelf, voelen,  de energie gaan laten  stromen, in een heerlijke flow van houding naar houding werken aan souplesse, kracht, coordinatie, en lichaamsbewustzijn.

Ik heb super veel zin om lekker met jullie aan de slag te gaan!

Van oorsprong ben ik dansdocent, heb aan de dansacademie in Rotterdam mijn studie gevolgd met als specialisaties klassiek ballet en folkloristische dans.

Ik heb de opleiding poweryoga en yin afgerond een aantal jaren geleden en op dit moment ben ik werkzaam in een kleine sportstudio waar ik vrouwen begeleid met sporten en afvallen. Daarnaast heb ik een hondenschool , geef ik coachingssessies met mijn eigen honden en begeleid mensen thuis met de opvoeding van hun hond. Ik heb het geluk gehad dat ik van mijn beide passies mijn beroep heb kunnen maken!

© 2014 - 2023 yogalovers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel